Profesyonel Tanıtım Videosu Kurgu Çalışması

Çekim Sonrası Kurgu
Çekim sonrasında gerçekleştirdiğimiz detaylı kurgu süreci kusursuz bir çalışmanın ortaya çıkarılmasında en önemli aşamalardan bir tanesini oluşturuyor. Özellikle çekim hatalarının ortadan kaldırıldığı ve çeşitli efektlerin verildiği kurgu aşamasında fabrika tanıtım filmi son halini alıyor. Müşteri ve iş ortaklarınızla buluşmadan evvel son rötuşları yapılan videolara siz de katkı sağlamak ister misiniz?

Şirket Tanıtım Filmini Planlamak İster misiniz?
Sizin için kusursuz hizmetler sunarken zaman zaman sizlerden gelen önerilere de açık olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Bu nedenle şirket tanıtım filmine müdahale etmek isteyen ve kendi imzasını atmak isteyen iş ortaklarımıza bu imkânı sunabilmenin ayrıcalıklarını yaşatıyoruz. Özellikle sizinle istişare ederek belirlediğimiz film senaryosuna sizlerden gelen küçük dokunuşları da ekleyerek profesyonel bakış açısına biraz amatör ruhu da eklemeyi ihmal etmiyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Tanıtım filmleri konusunda uzun yıllardır kaliteli ve profesyonel hizmetler sunan firmamız ile iletişime geçerek kusursuz bir fabrika tanıtım filmi çekimini başlatabilirsiniz. Senaryo yazımından çekim işlemleri ve montaja kadar her aşamayı titizlik ile takip eden firmamız sizlerden gelen talepleri de önemli ölçüde göz önünde bulundurarak film çekimini kısa sürede tamamlayabilmenin ayrıcalıklarını sunuyor.

Tanıtım Filmi Çekerken Hangi Ekipman Kullanılır?

Tanıtım Filmi Çekerken Hangi Ekipman Kullanılır?
Sadece tanıtım videosu değil herhangi bir video çekerken dahi belli başlı ekipmanların kullanımı şarttır. Bu gereklilik profesyonel bir video çekerken çok daha ciddi seviyelere ulaşır.

Kamera
Videonun kalitesini ne belirler diye bir soru sorulduğunda hiç şüphesiz verilecek öncelikli cevap kamera olacaktır. Zira kameranın MegaPiksel bakımından kalitesi kadar efektleri ve mercekleri de büyük önem taşır. Bu öneme binaen hdtanitimfilmi.com olarak ekibimizin kullanımına sunduğumuz 20’ye yakın farklı kamera tipi sayesinde tanıtım filmlerinizin kusursuz olmasına destek oluyoruz. Üstelik bu kameraların her birinin kendi alanlarının en iyi olmaları sayesinde kusursuz işler ortaya çıkarıyoruz.

Işık Ekipmanları
Şirket tanıtım filmlerinde profesyonelliği yakalamak adına kullanılan en önemli ekipmanlar arasında ışık ekipmanları gelir. Karanlık veya loş ortamlarda çekilen videoların genellikle amatör bir görüntü ortaya çıkarması kalitesi bir tanıtım filmine neden olur. Ancak ışığın kaliteli bir şekilde yansıtıldığı videolarda profesyonellik fazlası ile ortaya konur.

Ses Ekipmanları
Tanıtım videolarında bir fon müziği kullanılmayacaksa ses kalitesinin kusursuz olması tanıtım filmlerinin kusursuzluğunu doğrudan etkileyecektir. Bu nedenle ses ekipmanları noktasında hassas davranarak videoda ses kaynaklı problemlerin ortaya çıkmasına engel oluyoruz. Özellikle sunucu varsa mikrofon kullanımını sayesinde kameralar üzerindeki mikrofonların kusurlarını izole ediyoruz.

Tanıtım Filmi Nasıl Çekiliyor?

Tanıtım Filmi Nasıl Çekiliyor?
Profesyonel bir bakış açısı ile tanıtım filmlerinin çekim ve montajını gerçekleştiren hdtanitimfilmi.com olarak potansiyel müşterileriniz ile bir araya gelmeden evvel harika bir izlenim ortaya koyabilirsiniz.
İnternet teknolojisinin her geçen gün gelişim göstermesi ile birlikte işletmelerin tanıtım ve reklamcılığa ayırdığı bütçede de ciddi artışlar ortaya çıkıyor. Söz konusu artışın odağında olan tanıtım videosu dijital dönüşümün bir parçası olarak potansiyel müşterileri cezbetme anlayışını güder. Profesyonel bir ekiple gerçekleştirdiğimiz çekimler sırasında belirli bir sıra ile video çekim işlemlerini gerçekleştiriyor ve kaliteden asla ödün vermeyen bir anlayış sergiliyoruz. Tanıtım filmi nasıl çekiliyor sorusuna aşağıdaki adımları izleyerek cevaplar veriyoruz.

İşletmenizin Hangi Yönleri Ön Plana Çıkacak?
Fabrika tanıtım filmi çekerken iş ortaklarımızla yaptığımız detaylı görüşmeler sırasında işletmenin hangi yönlerini ön plana çıkaracağımızı ve bu yönlerin ne şekilde aktarılmasının istendiğini belirliyoruz. Örneğin tecrübe yönünü ön plana çıkarma arzusunda olan bir fabrika için geçmişten bugüne konseptini benimserken vizyoner bakış açısını ön planda tutmak isteyen fabrikalar için modern ve yenilikçi bir projelendirmeyi benimsemeye gayret gösteriyoruz.
Şirket tanıtım filmi çekerken size özel bir konsept yaratılmasını ve her detayı ile eşsiz bir proje ortaya konmasını amaçlıyoruz. Söz konusu amacın gerçekleştirilmesi adına en doğru ekipmanları kullanıyoruz. Ekipman konusunda geniş seçeneklere sahip bir firma olma özelliğini sizlerin avantajına olacak şekilde kullanırken aşağıdaki ekipman seçimi adımlarını takip ediyoruz.

Tanıtım Filmi Bütçeleri

Şirket ve Kurumsal Tanıtım Filmi Fiyatları

Şirket faaliyetlerinizi “profesyonel” bir şekilde anlatacak, kurumsal nitelikteki tanıtım filmi projeniz için maliyet hesaplaması yapmakta haklısınız. Fiyatları etkileyen bir çok unsur olsa da, bizler her daim makul seviyede teklif sunulması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda kurumsal tanıtım filmi fiyatları ne kadar sorusu aslında “genel” nitelikte bir sorudur. Çünkü şirket tanıtım filmleri her ne kadar “standart” bir kalıp iş olarak görülse de, esasında bu çalışmaların içeriği; şirketin faaliyet alanı ve hedef kitlesi gibi kriterler doğrultusunda değişmektedir.

Şirket Tanıtım Filmi Fiyatları Neye Göre Değişiyor?

Müşterilerimiz açısından sadece şirket ya da fabrika tanıtım filmi talep etmeleri yeterli olmaktadır. Tanıtım filmi fiyatları nedir bunu hesaplamak ise bizlere düşüyor. Bu aşamada fiyat konusunda bir belirleme yapabilmek ve teklif sunabilmek için müşterilerimizden bazı bilgiler talep ederiz.

Nedir bu bilgiler?

  • Videonun azami uzunluğu ne kadar olacak?
  • Videonun ana konusu ne olacak?
  • Çekimler nerede ya da nerelerde gerçekleşecek?
  • Montaj, edit aşamasında ne gibi özelleştirmeler, eklemeler yapılacak
  • Hem çekim hem de video düzenleme aşamasında ne gibi özel talepleriniz var

Bu gibi, bizlere videonun tamamlanma sürecine kadar ki verebileceğiniz her bir ayrıntı esasında sizlere sunacağımız fiyat teklifini “kesinleştirmemizi” sağlayacaktır. Bu kriterler arasında, fiyatı en çok belirleyici olanlar ise video uzunluğu ve ana konusudur.

Şirket Tanıtım Filmi için İletişime Geçmeye Ne Dersiniz?

Alanında belki de onlarca firma keşfettiniz ancak bizler deneyimli bir ekip ile işimizi titizlikle, severek yapıyoruz. Kurumsal müşterilerimizin şirket tanıtım videosu taleplerini en iyi standartları karşılıyor olması gerektiğinin farkındayız. Şirket anıtım filmi fiyatları ne kadar teklifimizi öğrenmek için iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Gaziantep Bölgesi Tanıtım Filmi Çekimi

Gaziantep Organize Sanayi Tanıtım Filmi Çekimi

Gaziantep organize sanayi tanıtım filmi çekimi ile bu bölgede yer alan bir çok işletme modeli için “tanıtıcı” nitelikte çekimler gerçekleştirmekteyiz. İşletme faaliyetlerinin en etkili çekim teknikleri ile kayda alınması süreci tamamlandıktan sonra, video düzenleme yazılımı ile her bir detayı daha da etkileyici bir hale getiriyoruz. Hazırlanan tanıtım videomuz, işletme faaliyetlerini en iyi bir dille ifade eden ve potansiyel müşteriyi etkileyen bir içerikte olmaktadır.

Firma tanıtım filmi projelerini şimdiye kadar başarılı bir şekilde tamamlamış bulunuyoruz. Bu imkanlar aynı zamanda hedef kitleye en kolay bir şekilde ulaşmayı sağlar.

Şirket Tanıtım Videosu Çekimi

Şirket tanıtım videosu taleplerinizi karşılarken aynı zamanda bu alanda sahip olduğumuz tecrübelerimizden de faydalanıyoruz. Bu sayede daha iyi şartlarda çekim gerçekleştiriyoruz. Sizlere kısa bir süre içerisinde çekimlerimizi profesyonel montaj yaparak teslim ediyoruz.

 

Kurumsal Tanıtım Filmi Nedir, Nasıl Çekilir?

Kurumsal nitelikteki işletmeler için ön izlenim son derece önemli bir konudur. Günümüzde farklı sektörel hedef kitleye en etkili ulaşım sağlamanın yöntemi de görsel içerik olmaktadır. Bu bağlamda “video” en popüler tanıtım formatıdır. Bu format ile hızlı ve olumlu geri dönüşler elde etmek de mümkün olmaktadır.

Kurumsal nitelikteki işletmeler için önemli olan bir diğer konu da sektördeki marka değeridir. Nitekim “amatörce” düzenlenecek tanıtım filmi çalışmaları, ilgili işletmenin marka değerini de olumsuz yönünde etkileyecektir. Bu durumun neticesinde hedef kitleye kötü intiba bırakılır. Bu türden bir yanlışa sebebiyet verilmemesi açısından, kurumsal tanıtım filmi için alanında uzman ve güven veren bir firma ile çalışmak önemlidir. Bu aşamada bizler beklentilerinizi karşılamaya hazırız.

Kurumsal Tanıtım Filmi Çekimi

Bu bağlamda doğru kurgulama, kamera teknikleri ve çekim yöntemleri uygulanmalıdır. Çalışmalarımızda tüm bu ayrıntıları titizlikle sağlayan ekibimiz, çalışma sonucunda müşterilerimizin tam anlamıyla memnun kalacakları, kurumsal tanıtım filmi ortaya çıkarmaktadır.

Tanıtım filmi içeriğinde kurumsal anlayışın yansıtılması da önemlidir. Bu da, çekim aşamasında şirketin kurumsal itibarı bakımından kötü izlenim vermesi muhtemel ayrıntıların video içeriğinde yer almaması gerektiği anlamına gelir. Bu sürecin yine alanında uzman bir ekip ile yürütülmesi gerekir

Fabrika Tanıtım Filmi

Fabrika Tanıtım Filmi

Benzer ya da aynı nitelikteki ürünlerin imalatının gerçekleştirildiği alanlar fabrika olarak tanımlanır. İmalat aşamasında insan ve makine gücünden faydalanılmaktadır. Bizim bu aşamadaki işimiz ise söz konusu faaliyet alanına yönelik “genel” ya da “özel” nitelikte bir video içeriği hazırlamaktır ki bu da fabrika tanıtım filmi olarak adlandırılmaktadır.

Fabrika sahası oldukça geniş olabilmektedir. Bu geniş saha içerisinde birden fazla çalışma birimi söz konusudur. Dolayısıyla da ilgili tanıtım filminin genel mi yoksa özel mi nitelikte olacağı doğrultusunda, ilgili çalışma sahasının belirli bir bölümü (ya da bölümleri) veya geneli doğrultusunda bir tanıtım çalışması hazırlanacaktır.

Fabrika Tanıtım Filmine mi İhtiyaç Duyuyorsunuz?

Sektörde bir çok firma var ancak biz sizlere sahip olduğumuz; bilgi, birikim ve deneyim ile memnuniyet garantisi vermekteyiz. Tamamen belirteceğiniz kriterleri esas alarak fabrika tanıtım filmi çekimleri gerçekleştiriyoruz. Hem çekim hem de çekim sonrasında tanıtım filminizin düzenlenmesi aşamasında sizlerle etkileşim içerisinde oluyoruz. Bu sayede projenin her bir detayının tam olarak beklentilerinizi karşılamasını sağlıyoruz.

Fabrika alanları, belirli bir malın üretiminin gerçekleştirildiği alanlar olması dolayısıyla tanıtım filmi içeriğinde en ufak hataya, kusura ya da potansiyel müşteride kötü intiba bırakacak ayrıntıların olmaması gerekir. Bu bağlamda ekibimizin titiz bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyor olduğunu da belirtmemiz gerekir.

Fabrika Tanıtım Filmi Fiyatları Ne Kadar?

Tıpkı diğer faaliyet alanları için çekimlerini gerçekleştirdiğimiz tanıtım filmleri gibi fabrika tanıtım filmi için de fiyat belirlemesi yaparken bir çok ayrıntıyı dikkate almamız ve hesaba dahil etmemiz gerekiyor. En başında video içeriğinin uzunluğu, fiyatlandırmayı belirleyecek olan en temel unsurlar başında gelmektedir. Bununla birlikte tanıtım filminin formatı, özel talepleriniz, harcanan zaman ve iş gücü gibi diğer tüm ana ve yan kriterler de fiyatları etkileyecektir. Sonuç itibariyle sizler için en ideal fiyat teklifini sunabilmemiz ancak bizlerle iletişime geçmeniz ile mümkün olacaktır. Tarafımıza vereceğiniz ön bilgi neticesinde, beklentilerinizi karşılayacak fabrika tanıtım filmi çalışmamızın maliyetinin ne kadar olacağına ve bu maliyet doğrultusunda sizlere ne kadar teklif sunacağımıza dair bilgi alabileceksiniz.

Firma Tanıtım Filmi

Firma Tanıtım Filmi

Herhangi bir sektörde faaliyetlerini sürdürmekte olan herhangi bir firma için tanıtım filmi çekimi yapılabilmektedir. Bu sayede söz konusu firma, faaliyetlerini en iyi bir şekilde tanıtabilir. Her koşulda bizler firma tanıtım filmi çekimi sürecinde firmaların özel talep ve beklentilerini dikkate almaktayız. Bu sayede beklentileri karşılayacak bir tanıtım filmi projesini başarılı bir şekilde tamamlıyoruz.

Firma Tanıtım Filmi Neden Önemli ve Gereklidir?

Firma tanıtım filmi pek çok açıdan önemli ve gerekli görülmelidir. Firmalar, bu türden bir çalışmayı “zaman kaybı” olarak değil, aksine “potansiyel müşteriye ulaşım aracı” olarak görmelidirler. Nitekim tanıtım filmi içeriği hizmet modellerimiz, sosyal medyanın kullanım oranının artması ve beraberinde bu mecraların işletmeler açısından özel çözümler sunabilmeye imkan sağlıyor olması sayesinde daha da çeşitlenmiştir. Bu sayede sesli, sessiz, kurgusal ya da farklı özellikleri sağlayan tanıtım filmi içerikleri, hedef kitle baz alınarak 1 dakikalık kısa bir süreli içerik olarak hazırlanabilmektedir. Bu sayede potansiyel müşteriyi etkileme ve kazanma noktasında en doğru hamleyi gerçekleştirmiş olursunuz.

Tanıtım filmini önemli ve gerekli kılan bir diğer nokta da, işletmelerin özel faaliyetlerini, organizasyonlarını ya da benzer nitelikteki etkinliklerini en iyi bir şekilde tanıtabilmelerinin mümkün olmasıdır. Bu bağlamda tabii ki alanında deneyimli bir ekipten çekim hizmeti alınması önemlidir. İşte bu aşamada bizler devreye giriyoruz ve beklentilerinizi karşılıyoruz.

Tanıtım Filmi Çektirmek

Tanıtım Filmi Çekmek mi Çektirmek mi?

Tanıtım filmi çekmek iyi bir girişim. Bu sayede tanıtımınızı etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Ancak daha önce bu konuda bir bilgi, birikim ve tecrübeniz yoksa, filmi kendi başınıza çekmek yerine alanında uzman bir ekipten çekim yapmasını istemek daha doğru olabilir. Nitekim çekim süreci sanıldığı kadar kolay olmuyor. En başında profesyonel ekipmanların edinilmesi gerekiyor. Bununla birlikte çekim yapacak ekibin alanında bilgi ve deneyim sahibi olması da önemlidir. Tüm kriterler sağlandığında ve iyi-kötü bir çekim yapıldığında ise her şey bitmiyor çünkü en önemli aşamalardan birisi olan video edit (düzenleme) aşamasına geçiliyor. Bu aşamada da yine bir çok ayrıntının dikkate alınarak, videoda düzenleme işlemlerinin yapılması gerekiyor.

Tanıtım Filmi Çektirmek Belki de En İyisidir…

Sizlere herhangi bir tanıtım filminin çekim aşamasını genel hatları ile anlatmaya çalıştık. Eğer bu işi daimi olarak yapmayı planlamıyorsanız, o halde tanıtım filmi çekmek yerine şirketimiz ile iletişime geçerek sizin için tanıtım filmi çekmemize imkan sağlayabilirsiniz.

Oldukça makul bir fiyat dahilinde; şirketiniz, faaliyetiniz, organizasyonunuz doğrultusunda çekim yapabilmekteyiz. Şimdiye kadar bir çok projeyi başarılı bir şekilde tamamladık ki aşağıda bir örnek videoyu bulabilirsiniz.

Tanıtım filmlerimizin hedef kitleyi etkileyebilmesi, esas amaçlarımızdan birisidir. Bu amaca ulaşmak adına; yüksek çözünürlük, başarılı kurgu, başarılı düzenleme, ileri çekim teknikleri gibi kriterlerimizi uygulamaktayız.

Tanıtım Filmi için İletişime Geçebilirsiniz 

Üstelik günümüzde sosyal medyada video içeriğinin oldukça popüler olduğunu dikkate aldığımızda, herhangi bir işletme ya da faaliyeti en etkili bir şekilde hedef kitleye ulaştırmanın en kolay yolu olduğunu söylememiz, hiç de yanlış değildir. O halde sizler de zaman kaybetmeden iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz tanıtım filmi doğrultusunda bizlere ön bilgi vererek, sizler için bu tanıtım filminin ne kadar maliyet olacağını söyleyebiliriz ve sizler için en ideal fiyat teklifini sunabiliriz.

Tanıtım Filmi Çekimi Fiyatları

Tanıtım Filmi Çekimi Fiyatları Ne Kadar?

Günümüzde görsel tanıtım oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Bu nedenden dolayı hedef kitleye ulaşmak için en doğru tercihtir. Tanıtım filmi çekimi fiyatları bir çok kritere göre değişmektedir.

Bu kriterlerin bir kaçı;

  • Videonun ne kadar uzun olacağı
  • Video içeriğinin hangi koşullarda hazırlanacağı
  • Kurgu gerekip, gerekmediği
  • İçeriğin ne tarz olacağı
  • Diğer özel talepler

Gibi çeşitli kriterler doğrudan ya da dolaylı olarak fiyatı etkileyen ana unsurlardır. Bu unsurlara ek olarak; harcanan zaman, iş gücü ve diğer yan giderler de söz konusudur ki tüm bu giderlerin her birisi toplam maliyeti etkileyen unsurlardır.

Tanıtım Filmi Çekimi Yapan Firmalar

Sizlere ilk etapta sektör genelinde tanıtım filmi çekimi fiyatları araştırması yapmanızı öneririz.

Bununla birlikte;

  • 4K’ya kadar çözünürlük
  • Alanında uzman ekibin titizlikle video düzenleme çalışmaları
  • Video içeriğine uygun fon müziğinin yerleştirilmesi ya da sizlerin tercihinize sunulması
  • Drone gibi özel gelişmiş video kayıt imkanlarının kullanımı ile profesyonel sonuçların elde edilmesi
  • Tanıtım filminizin 1 dakika gibi bir sürede özetlenerek, sosyal medya için uyarlanması

Gibi ekstraları da sizlere sağlamaktayız.

Bu nedenden dolayı sürecin “etkileşim” halinde sürdürülmesine önem vermekteyiz.

Tanıtım Filmi Çekimi Fiyatları En Uygun

Tanıtım filmi çekimi fiyatları konusunda sizlere en uygun fiyat teklifini sunmaya hazır olan şirketimiz ile iletişime geçerek, ön bilgi vermeniz gerekmektedir. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz tanıtım filmine dair gerekli ayrıntıları öğrenmiş olacağız. Bu sayede tahmini ya da kesin bir fiyat teklifi sunabilmemiz mümkün olacaktır

Tamamladığımız bir çok başarılı tanıtım projelerimizi inceleyerek, kararınızı daha net bir şekilde verebilirsiniz.